Om oss

Om oss


Konstruktion och produktion

av träprodukter

Axelssons träprodukter AB

VÅRAT TEAM


Anders Axelsson driver firman sedan starten 1984 och på nuvarande plats sedan 2013, då han köpte lokalerna. Anders sköter driften, allt från kundkontakter, konstruktion, leverantörer, produktion och montering. Anders hittar lösningar på dom flesta svåra projekt


Erik Johansson jobbar i företaget sedan 2014, innan dess tillverkade han möbler åt Carl Malsten AB i ca 20 år. Erik sköter om programmering och produktion i  cnc maskinen. 


Juha Roos jobbar i företaget sedan 2015. Juha har lång erfarenhet inom möbel och båt industrin i Tibro och Lysekil. Sköter främst om  ytbehandling och montering. Alla jobb på företaget lägger Juha stor fokus på slutfinishen.Anders Häll jobbar med oss sedan 2021. Anders har jobbat med trä sedan mitten av 70-talet, drivit eget företag och arbetat som yrkeslärare. Anders kan det mesta när det kommer till olika trämaterial, ytbehandlingar och konstruktioner. Arbetar i produktionen och tar ofta hand om renoveringar.


Oskar Wersäll går som lärling i företaget sedan 2020 och gör sin praktik hos oss. Arbetskamraterna har lärt honom allt inom snickeri, och Oskar är nu den som har mest koll på alla områden. Oavsett uppgift så gör han ett bra jobb. 


Leo går också som lärling hos oss sedan 2022 och har tidigare utbildat sig på Vårdinge folkhögskola. Han är uppvuxen och arbetat i Skottland men har nu hittat sin rätta plats i Sverige här i företaget. Leo är med vid produktionen och är duktig på fönstertillverkning. 
Maskinpark


Vi har all traditionell snickeriutrustning och cncAnders Axelsson

Anders Häll

Oskar      Anders